Om oss

Det är ReklamButiken i Sverige AB som driver denna webbshoppen och vi har en lång erfarenhet av reklambranchen, internethandel, tryckeri och reklamartiklar.

Om ReklamButiken i Sverige AB (www.reklambutiken.com)

Vi har sedan 1985 levererat reklamartiklar med logotryck till stora, såväl som små företag och föreningar över hela landet. 
Sedan 1996 finns vi på internet, och har med vår hemsida www.ReklamButiken.com blivit Sveriges största reklamsajt, där vi framgångsrikt säljer många olika reklamartiklar inom ett brett spektra.
Vi är ett helägt familjeföretag med väl genomarbetade rutiner och stor och gedigen erfarenhet och kunskap inom trycktekniker, och alla de reklamartiklar vi säljer. 
Vi sätter en speciell ära i att leverera bra produkter och hålla leveranstider. 
Detta har medfört att vi fått många, många, nöjda och återkommande kunder genom åren, och därför kan vi lämna mycket goda referenser.
Vi vill att vår framgång, med en stadigt ökande omsättning, ska återspegla sig i vår prissättning till Dig som kund. 
Av det skälet försöker vi i all vår prissättning hålla så låga priser som möjligt, men utan att tumma på kvalitén. Läs gärna mer om vår Lägsta Pris Garanti.
I vårt miljöarbete ingår allt från återbruk av kartonger, till att aktivt leta efter miljömässigt bra produkter som vi kan erbjuda våra kunder. 
Vi tänker även på miljön när det gäller våra transporter, och försöker alltid aktivt välja det miljömässigt bästa transportsättet. 
Vi är även medlemmar i El-Kretsen för återvinning av elektronik.
Vi hoppas givetvis att Du väljer oss som en ledande leverantör av profilprodukter, så som så många andra företag har gjort. 
Vi är övertygade att detta är ett bra val, och ser fram emot att få erbjuda Dig produkter och service av hög klass.

ReklamButiken i Sverige AB
Kryddstigen 24
80292 Gävle
Tel. 026-495 77 00

Org.nummer: 556706-7102
Reg.för mervärdesskatt: VAT SE556706710201
Vi innehar F-skattebevis